Bjørndalskolenes Musikkorps
 • Historikk    • Nyheter    • Medlemssider    • Om oss    • Foreldreinfo    • Bilder    • Linker     • Gjestebok  

 

 

   Historikk
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 409 908

 

 Sommertur 21.-23.juni 2013
 

Korpsturen i 2013 gikk til Mjøsfestivalen på Gjøvik.

Fra BSM var det 24 musikanter + ledere som reiste oppover sammen med en lystig gjeng fra Prinsdal skolekorps - totalt et følge på 54 personer.

Etter ankomst Vindingstad skole tidlig fredag kveld var det tid for å pakke ut, blåse opp madrasser, spille fotball og innta kveldsmaten før vi alle krøp inn i soveposene.

Lørdag morgen opprant med fuglekvitter og sol og skyer og frokost i Fjellhallen. Så var det tid for å ikle oss vår felles "uniform" - nye røde t-skjorter og sorte bukser/skjørt og ta turen inn til Gjøvik sentrum for oppmarsj og åpning av festivalen. Alle stod klare oppstilt ved Gjøvik kirke, men hvor var fanene og Karianne??? Jo, de var i Rune's bil og han måtte innom en sportsbutikk og kjøpe ny fløyte til Natasha. Så vi startet og marsjere - uten faner og Karianne..... Og det var vanskelig å holde latteren tilbake da Else-Berit og Endre kom løpende bakfra på hver sin side av korpset  -  med hver sin fane. Og Karianne inntok raskt sin plass i rekkene med bary-saxen. Vi fikk noen dråper regn på oss under marsjen ned til Gjøvik Gård hvor åpning av festivalen foregikk. Så var det over til Gjøvik kino og deltagelse i underholdningskonkurransen. Litt hektisk - men vi kom oss "i mål" på hederlig vis.
Så var det tid for middag i Fjellhallen og retur til Vindingstad skole for avslapping ute i solen med kaffekos for de voksne og "snoptur" til nærmeste dagligvare for de fleste musikantene. Litt dansing i skolegården ble det også - anført av Oliver og Natasha. God trim for halvgamle damer, gitt!
Så var det konserttid! Aspirantene fra begge korpsene hadde øvet inn to stykker som de fremførte for oss andre. Helt supert! Takk for konserten!
Utpå kvelden to vi alle turen opp til Fjellhallen igjen og DISCO! Sammen med "ørten" andre korpsmusikanter koste vi oss på dansgulvet før bussen tok oss trygt tilbake til skolen sent på kvelden.

Søndag morgen var det noen ivrige slagverkere fra et av våre "samboer-korps" som tok vekkerunden kl.0700. Men siden vi hadde sen frokost denne dagen var det flere som snudd seg rundt i soveposen og sov en time til...
Etter frokost i Fjellhallen var det tid for pakking, på med spilleantrekket igjen og farvel til Vindingstad skole. Vi marsjerte fra Gjøvik VSG til Gjøvik Stadion og avslutningsseremoni med bl.a. premieutdeling fra underholdningskonkurransen - vi ble nummer 3 av 7 korps!
Så marsjerte vi ned til bussen på tog-stasjonen og vendte nesa hjemover til Oslo igjen - trygt kjørt av vår meget hyggelige og behagelige sjåfør Jonny fra Gausdal Turbuss. Og da gjenstod det bare å finne igjen riktige bagger, sekker og instrumenter, takke hverandre for turen og ønske hverandre GOD SOMMER!
 

Trude :-)

 

   


Get Adobe Reader

Read file
 Dommerkommentarer fra underholdningskonkurransen
Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Bjørndalskolenes Musikkorps, Postboks 2 Bjørndal, 1214 Oslo Kontonr. 6236 06 11502