Bjørndalskolenes Musikkorps
 • Historikk    • Nyheter    • Medlemssider    • Om oss    • Foreldreinfo    • Bilder    • Linker     • Gjestebok  

 

 

   Historikk
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 409 858

 

 


Vi vant pris på Lillehammer i 2008!
Premien vår måtte selvsagt stilles ut mens vi spilte på Hunderfossen
 
Hele "banden" samlet
 
Premien vår måtte selvsagt stilles ut mens vi spilte på Hunderfossen
 
Premien vår måtte selvsagt stilles ut mens vi spilte på Hunderfossen

Sommertur 2008

14 musikanter og 5 ledere tok turen oppover til Lillehammerfestivalen fredag 13.juni.

Turen oppover gikk fint med innlagt pause på Espa for å gjøre nødvendig ærend og ikke minst bunkre opp med de berømte Espa-bollene. De var gode, gitt !

Åpning av festivalen var (heldigvis) flyttet fra Lysgårdsbakken til Håkons Hall pga været. Der var det underholdning og servering av kveldsmat. Vi tok raskt turen ned til Lillehammer videreg. skole og fikk installert oss i to klasserom - ett for gutta og ett for jentene. Roen senket seg nok ikke over forsamlingen før i 23.30-tià, men det er alltid rart sånn første natta en er på tur. Spesielt for våre "førstegangsreisende" musikanter + leder (Bente).

Etter frokosten lørdag var det litt avslapping (kortspill - på begge rommene) før vi ikledde oss uniformer og ruslet ned i Storgata/Gågata for å holde en 20 min konsert på Sigrid Undsets plass. Dessverre var ikke værgudene helt på vår side, og det pluss at klokka bare var 11 på formiddagen gjorde nok sitt til at det var heller få tilhørere. Men plutselig høret vi "Heia Bjørndal" - og der stod Ingrid og Runar - foreldrene til Invild og Øyvind ! Hyggelig med noen kjente fjes på tur ! Og ikke minst satt ALLE stykker som ei kule. Vi fikk skryt av guiden vår, Rolf, som nok var positivt overrasket over fremføringen i fht antall musikanter.

Så var det lunch på skolen og litt shopping før det igjen var på med uniformer. Denne gangen i knall-sol ! Vi marsjerte fra skolen, gjennom Storgata og ned til Stortorget med avspilling av to fellesnummer. Det tredje ble heldigvis kuttet ut, for da kom regnet ! Underveis var det innlagt en marsjkonkurranse hvor alle 48 korps ble vurdert i kategoriene marsjering, musisering, originalitet og spilleglede/sjarm.

Middagen inntok vi i Håkons Hall, faktisk uten å måtte stå i kø. Ikke verst når nesten 2000 musikanter skal bespises !
Kvelden ble tilbragt med kortspill og lek - selv om noen av oss "dolla" oss opp og tok turen opp i Håkons Hall for premieutdelig og disco. Og godt var det ! Hadde ikke mer enn satt oss ned så ble vi ropt opp som vinnere av prisen for spilleglede og sjarm ! To stolte gutter - Øistein og Kristian - mottok premien til trampeklapp og jubel. Vi fikk et flott diplom og en stor bamse med uniform på.
Seieren ble feiret med is til alle "mann" på skolen i 22 tià.

Litt trøtte på søndag morgen pakket vi alt "pikk-pakk" og kjørte til Hunderfossen. Der holdt vi en liten kosert innenfor hovedporten i strålende sol. Alle fikk vært rundt i parken før dagen ble avsluttet med fellesnummer utenfor Soria Moria slott.

Det var en litt trøtt - men svært fornøyd - gjeng som kom hjem til Bjørndal søndag 15.juni.

Tusen takk for turen, alle sammen, og riktig god sommer til alle musikanter og foreldre i BSM!

Hilsen Trude

For å se flere bilder fra turen, klikk deg inn vià Bilder

Les mer om festivalen her

   


Get Adobe Reader

Read file
 Fra Gudbrandsdølen Dagningen
Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Bjørndalskolenes Musikkorps, Postboks 2 Bjørndal, 1214 Oslo Kontonr. 6236 06 11502